Zoek
Gratin van kabeljauw met aardappelen en prei
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 x 200 gr kabeljauwfilet met vel
1 kg aardappelen
4 preien
1/2 L melk
1/4 L room
50 gr gemalen parmezaan
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij ze in fijne plakjes. Spoel de prei en snij het wit in ringen. Let ze in laagjes in een ovenschotel.
2
Breng de melk en de room op smaak met peper en zout. Schenk ze bij de groenten. Zet de schotel 1 uur in een op 180°C voorverwarmde oven.
3
Spoel de visfilets en dep ze goed droog. Kruid met peper en zout. Leg ze op de groenten. Zet de schotel weer 10 min in het midden van de oven.
4
Bestrooi de visschotel met kaas en zet ze nog 3 tot 5 min onder de grill
Gratin van kabeljauw met aardappelen en prei is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept