1 Verwarm de oven voor op 210°C. Maak de groenten schoon. Snipper de ui fijn en snij de courgette en de wortelen julienne.
2 Fruit de ui glazig in de hete olijfolie. Doe er de wortelen en de courgette bij, kruid met peper en zout en laat 15 min onder deksel stoven op zacht vuur (voeg er eventueel een beetje water aan toe).
3 Snij het bladerdeeg in 4 gelijke rechthoeken, groot genoeg om de vis in te verpakken. Verdeel de groenten over het deeg. Leg op elke portie een gekruide visfilet, vouw toe en druk de randen goed aan.
4 Leg de pakketjes op bakpapier op een bakplaat, kwast ze in met de losgeklopte eierdooier en bak ze 30 min in het midden van de oven. Serveer meteen.
5 Tip : Laat de gestoofde groenten wat afkoelen en vooral goed uitlekken voor u ze op het deeg legt en strooi daar eerst een beetje paneermeel over. Zo blijft de feuilleté mooi krokant.