Kabeljauw op z'n Portugees

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in stukjes, snipper de uien en de teentjes knoflook en laat dit alles stoven in een beetje boter. Snijd de kabeljauw in blokjes, leg deze in een vuurvaste schotel, doe de tomaten en de uien erover en kruid met peper, zout en basilicum. Zet de schotel 30 tot 40 min in een voorverwarmde oven (175°C)

Kabeljauw op z'n Portugees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Portugees visschoteltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blokjes varkensvlees op z'n Portugees
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept