Kabeljauwfilet met groentekrans

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortels en de prei in julienne en kook ze beetgaar in 5 dl water met het bouillonblokje .
  • 2 Laat de groenten uitlekken en voeg de witte wijn aan de bouillon toe en vervolgens de room.
  • 3 Kruid met peper, zout en curry en laat heel even inkoken.
  • 4 Bak de vis heel kort aan in wat Solo.
  • 5 Schik de filets in een beboterde ovenschaal, overgiet met de roomsaus en laat 12 minuten verder garen in de oven op 180 °C.

Kabeljauwfilet met groentekrans is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief met groentekrans
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekrans met kruidenkaas
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept