Zoek
Gamba's met groene peper
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 verse gamba's
Solo Vloeibaar
4 eetlepel light room
1 limoen
2 eetlepels groene peper
1 stukje gember van 2,5 cm
1 dl schaaldieren fond
zout en peper
Bereiding
1
Pel de gamba's.
2
Bak de gamba's in wat Solo in een pan. Snij de limoen in fijne schijfjes.
3
Snij die in vier stukjes en voeg ze samen met de groene peper en de geraspte gember toe aan de gamba's. Voeg de schaaldierenfond en de room en kruid met zout en peper.
4
Dien op in degustatielepels.
Gamba's met groene peper is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept