Tong met dragon

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De schoongemaakte tongen in een beboterde vuurvaste schotel leggen, overgieten met de witte wijn, afdekken met aluminiumfolie en 20 min in de warme oven zetten. De vis uit de schotel nemen en het kooknat in een pannetje zachtjes laten inkoken. De room, de garnalen, enkele druppels citroensap en een handvol gehakte dragonblaadjes toevoegen. Op smaak brengen.
  • 2 De tongen met wat saus overgieten en de rest in een sauskom opdienen.
  • 3 Garneren met schijfjes citroen, garnalen en dragonblaadjes. Serveren met creoolse rijst of met gekookte aardappelen

Tong met dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept