Zoek
Tartaar van roodbaars
6
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g rauwe roodbaarsfilet
300 g rauwe zalmfilet
6 bieslookstengeltjes
3 limoenen
50 g zalmeieren
grof zeezout
peper van de molen
Bereiding
1
Pers de citroenen.
2
Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.
3
Snij de roodbaars en de zalm in heel kleine blokjes.
4
Doe de visblokjes in een diepe schotel.
5
Voeg de gesnipperde bieslook, peper en zout toe.
6
Giet het citroensap over de vis en meng alles goed.
7
Verdeel de tartaar van roodbaars en zalm over zes coupes en zet ze 20 minuten in de koelkast.
8
Dien de coupes heel koud op, versierd met zalmeieren en fijne schijfjes limoen.
Tartaar van roodbaars is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept