bladerdeegbakje met zeevruchten 22

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mosselen voor 3/4de garen en uit de schelp halen
  • 2 Scampi's pellen en 2 minuten afkoken
  • 3 Kabeljauw en zalm in eetbare stukken snijden en op een ingeboterde ovenplaat schikken,kruiden en in 5 minuten garen in een oven van 200°C
  • 4 De fumet en room 20 minuten laten trekken en afwerken met een scheutje cognac en een paar saffraandraadjes
  • 5 Binden en afsmaken
  • 6 De zeevruchten bij de saus doen
  • 7 De bladerdeegbakjes in de oven garen en oversausen met de zeevruchten
  • 8 Eventueel afwerken met wat peterselie

bladerdeegbakje met zeevruchten 22 is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegbakje Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met frambozen
30 min Nagerecht
Bekijk recept