Zoek
bladerdeegbakje met zeevruchten 22
6
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 cc room
500 cc fumet
6 bladerdeegbakjes
1 kg mosselen
100 gr garnaal
24 scampi's
100 gr zalmfilet
100 gr kabeljauwfilet
Bereiding
1
Mosselen voor 3/4de garen en uit de schelp halen
2
Scampi's pellen en 2 minuten afkoken
3
Kabeljauw en zalm in eetbare stukken snijden en op een ingeboterde ovenplaat schikken,kruiden en in 5 minuten garen in een oven van 200°C
4
De fumet en room 20 minuten laten trekken en afwerken met een scheutje cognac en een paar saffraandraadjes
5
Binden en afsmaken
6
De zeevruchten bij de saus doen
7
De bladerdeegbakjes in de oven garen en oversausen met de zeevruchten
8
Eventueel afwerken met wat peterselie
bladerdeegbakje met zeevruchten 22 is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bladerdeegbakje Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met frambozen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept