Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
  • 2 Snij de schelpdieren in twee.
  • 3 Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
  • 4 Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
  • 5 Besprenkel met de dressing en dien op.

Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept