Zoek
Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 sint-jakobsschelpen
2 eetlepels Solo Vloeibaar
2 theelepels chili-olie
3 theelepels Bertollo extra vergine
3 theelpels citroensap
zeezout
gemalen peper
24 blaadjes veldsla
24 blaadjes mun
24 schijfjes komkommer
Bereiding
1
Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
2
Snij de schelpdieren in twee.
3
Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
4
Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
5
Besprenkel met de dressing en dien op.
Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept