Gevulde champignon met tonijn, look

1
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de steel uit de chapignon en hol de champignon uit, plaats deze gedurende 5 min onderste boven in de oven 180gr.
  • 2 Snipper de ui en look en meng dit met de tonijn en roomkaas. Haal de champignon uit de oven en vul deze met het mengsel, beetje geraspte kaas er boven op en nogmaals 10min in de oven steken.
  • 3 Eet smakelijk!

Gevulde champignon met tonijn, look is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept