Kabeljauw in papillotte "oil&vinegar"

1
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een kabeljauwfilet op aluminiumfolie. Strooi er uiringetjes, wat "zongedroogde tomaatjes" en "peper" en "grof zeezout" over. Leg enkel "gemarineerde knoflookteentjes" op de vis en breng op smaak met "Vegetarian rub". Overgiet met een scheut "olijfolie". Vouw de folie dicht en leg op de BBQ. Opdienen in de aluminiumfolie

Kabeljauw in papillotte "oil&vinegar" is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept