Scampi's haute cuisine

1
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scampi's ontdooien en pellen. 1 cm insnijding in de kop naar de staart toe geven. Scampi's in een hete pan leggen en goed aanbraden. Ondertussen kruiden, koffielepel lamskruiden en 1/2 koffielepel paprikapoeder en curry. De scampi's flamberen met cognac en blussen met de room
  • 2 1 koffielepel tomatenpuree toevoegen en laten inkoken.

Scampi's haute cuisine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept