Fricasee van tong en mosselen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een julienne van de groenten en laat ze even koken tot krokant. Laat de tongfilets licht ontdooien en snijd ze in stukjes. Stoof de mosselen in een weinig boter en voeg er de stukjes vis bij, voeg er de room bij en laat verder garen. Haal de vis uit dit mengsel en werk de saus af met boter-bloemmengsel, bijkruiden met peper, zout en een weinig cayennepeper. Voeg nu alles samen, groenten, vis en saus. Dien op in een soepbord en geef er stokbrood bij

Fricasee van tong en mosselen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept