Kabeljauwfilets met Belgische brie en witloof

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de visfilets door de bloem en kruid met peper en zout en nootmuskaat. Bak ze goudgeel in de boter, deglaceer de pan met witte wijn en voeg er de geplette kaas en de room aan toe, laat inkoken tot sausdikte en voeg er wat bieslook aan toe. Tijdens het bakken van de vis in een andere pan het fijn gesneden witloof in boter sauteren en besprenkelen met enkele druppels citroensap; kruiden met peper, zout en muskaatnoot. De vis op een schotel schikken, het witloof op de vis en hierover de saus. Versieren met fleurons en schijfjes citroen

Kabeljauwfilets met Belgische brie en witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept