Witte zalm met kreeftensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De witte zalm aan beide zijden kruiden met zout, peper, dillekruid en dragon, een nootje boter bovenop leggen en in een vuurvaste schotel brengen samen met de gesneden groenten, witte wijn overgieten. Afdekken met aluminiumfolie. In de voorverwarmde oven voor 30 min. laten gaar worden bij 200°C. Het vocht van de saus samen met de groenten opvangen in een kookpot, de kreeftensoep bijvoegen en goed opwarmen, op het laatste room erbijvoegen, nog eens goed doorkoken. De zalm op een schotel schikken, de saus erover gieten, versieren met schijfjes citroen en visfleurons

Witte zalm met kreeftensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept