Kabeljauwhaasje met broccoli in een sausje van

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 4 kabeljauwhaasjes, 1 citroen, 2 eetlepels solo,1 broccoli, 1doosje bouquet de moins, 2 tomaten, 1 glas droge witte wijn, 300 ml visfond, potje room, p&z.
  • 2 De broccoliroosjes wassen en bijna gaar stomen, de tomaten ontvellen en ontpitten en in blokjes snijden. De korst van de kaas doen, de witte wijn en de visfond tot 2/3 laten inkoken, de kaas in de vloeistof brokkelen en roeren tot een homogene massa, naar keuze room toevoegen en laten indikken, kruiden met p&z. De broccoliroosjes en de tomatenblokjes in de saus doen en even laten opwarmen. De kabeljauwhaasjes kruiden met p&z en garen in de solo, besprenkelen met wat citroensap. Alles op warme borden dresseren en opdienen met aardappelpuree.
  • 3 Bouquet des Moines de l'Abbaye du Val-Dieu, zachte witschimmelkaas met zachte en fijne smaak.

Kabeljauwhaasje met broccoli in een sausje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept