Zoek
Gevulde makreel met breydelspek
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 verse makrelen
12 plakjes Breydelspek
1 pakje verse koriander
3 rode uitjes
1 eetlepel gehakte munt
1 eetlepel gehakte gember
2 teentjes look
2 limoenen
1 koffielepel kurkuma
1 dl whisky
Solo Vloeibaar
Bereiding
1
Hak de koriander en de rode uitjes fijn.
2
Meng ze in een kommetje met munt, gember, limoensap, kurkuma, whisky en geperste knoflook.
3
Was de makreel onder fris stromend water en vul de makrelen met het kruidenmengsel.
4
Schik telkens drie plakken spek naast elkaar op het werkvlak en wikkel de vissen in het spek. Wrijf de vissen in met Solo Vloeibaar.
5
Leg ongeveer een kwartier op een matig hete grill.
6
Draai regelmatig om en gebruik bij houtskool flink wat aromatische vuurkruiden.
7
.
Gevulde makreel met breydelspek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
camenbert broodje met breydelspek
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met Breydelspek
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lengfilet Met Groentenratatouille Omwikkeld Met Breydelspek
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept