Visschotel met bloemkool

4
32 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes en laat deze 1 minuut (niet langer) in gezouten water pocheren.
  • 2 Giet af en laat goed uitlekken.
  • 3 Pel de tomaten na ze even in kokend heet water te hebben gelegd.
  • 4 Snij ze in vieren, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in plakjes.
  • 5 Verhit de olijfolie, fruit er kort de fijngehakte sjalotjes en de plakjes tomaat in, blus met de witte wijn en laat 3 minuten inkoken.
  • 6 Schik het tomatenmengsel in een met Solo ingevette ovenschaal, bestrooi met de tuinkruiden en leg daarop de bloemkoolroosjes en de opgerolde visfilets.
  • 7 Kruid met peper en zout, overgiet met de visbouillon en laat 12 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180 °C .
  • 8 Serveer met de gekookte primeuraardappelen, garneer met opzij gehouden blaadjes basilicum, een eetbaar bloempje en eventueel wat dille.

Visschotel met bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept