1 Verdeel de bloemkool in roosjes en laat deze 1 minuut (niet langer) in gezouten water pocheren.
2 Giet af en laat goed uitlekken.
3 Pel de tomaten na ze even in kokend heet water te hebben gelegd.
4 Snij ze in vieren, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in plakjes.
5 Verhit de olijfolie, fruit er kort de fijngehakte sjalotjes en de plakjes tomaat in, blus met de witte wijn en laat 3 minuten inkoken.
6 Schik het tomatenmengsel in een met Solo ingevette ovenschaal, bestrooi met de tuinkruiden en leg daarop de bloemkoolroosjes en de opgerolde visfilets.
7 Kruid met peper en zout, overgiet met de visbouillon en laat 12 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180 °C .
8 Serveer met de gekookte primeuraardappelen, garneer met opzij gehouden blaadjes basilicum, een eetbaar bloempje en eventueel wat dille.