KABELJAUW IN PAPILLOT

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°
  • 2 Scheur 4 stukken aluminium folie af, zodat je 4 vierkante stukken hebt.
  • 3 Smeer het midden van het aluminiumfolie in met olijfolie en leg de kabeljauw hierop.
  • 4 Smeer de filet in met mosterd.
  • 5 Beleg de filet met tomaat en preiringen. Schep er een lepel Philadelphia Bieslook Light op en maak af met de kruiden.
  • 6 Breng het geheel op smaak met peper en zout en vouw het aluminiumfolie luchtig dicht.
  • 7 Gaar de vis 15 min in de oven.
  • 8 Serveer met gekookte krieltjes.
  • 9 * Een papillot is een bereiding die met stomen vergeleken kan worden. Gebruik een vierkant stuk vetvrij papier of aluminium folie. Leg vervolgens het gerecht in het midden en vouw de punten naar elkaar tot een driehoek. Rol daarna de randen een beetje op, zodat een afgesloten geheel ontstaat.

KABELJAUW IN PAPILLOT is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept