Zoek
Tarbot à l"improvist
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 filets Tarbot
2 stnengels prei
1 middelgrote ui
1 blikje Chatka krab
100 gram grijze noordzeegarnalen
25 cl verse room
40 gram roomboter
6 eetlepels cognac
peper en zout
4 sneetjes oude kaas
Bereiding
1
Maak vier pakketjes van alluminiumfolie.
2
Onderaan komt de gesnipperde ui + de fijngesneden prei. Leg hierop een klontje boter.
3
Daarop leg je de tarbot en op de tarbot komt de chatka krab + de noordzeegarnalen
4
Op smaak brengen ment peper en zout (beperk het zout vanwege de kaas !)
5
Meng de room goed met de cognac en verdeel over de 4 pakketjes.
6
Dek tenslotte alles af met een sneetje oude kaas.
7
Sluit de pakketjes en zet ze 25 min in een matig warme oven 180-200°C.
8
Serveer met huisbereide peterselie puree.
Tarbot à l"improvist is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept