- de vellen koken, verfrissen, drogen, kruiden, p + z"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- daarop de mascarpone-crème, bloemkoolbloempjes, stukjes ricotta kaas, garnalen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- oprollen in een ingeboterde plaat leggen, afdekken en opwarmen"},{"@type":"HowToStep","text":"5. *Bloemkoolpuree : "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bloemkool koken en dadelijk cutteren met de room + p + z"},{"@type":"HowToStep","text":"7. *Garnalencoulis :"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- ui, selder wortel fijn snijden, stoven met de niet gepelde garnalen, zestes van sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn toevoegen en gepelde tomaten."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Ongeveer 20 minuutjes zachtjes laten koken, cutteren en doorzeven."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Afwerken met vers gehakte dragon"},{"@type":"HowToStep","text":"11. *Sla : "},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- in 4 snijden en aanstoven, kruiden met p + z"},{"@type":"HowToStep","text":"13. Afwerking : "},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Canneloni op het bord, daarlangs de sla, saus rondom met de garnalen."}],"recipeYield":"12 "}