canneloni met ricotta kaas

12
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Canneloni :
  • 2
    - de vellen koken, verfrissen, drogen, kruiden, p + z
  • 3
    - daarop de mascarpone-crème, bloemkoolbloempjes, stukjes ricotta kaas, garnalen
  • 4
    - oprollen in een ingeboterde plaat leggen, afdekken en opwarmen
  • 5 *Bloemkoolpuree :
  • 6
    - bloemkool koken en dadelijk cutteren met de room + p + z
  • 7 *Garnalencoulis :
  • 8
    - ui, selder wortel fijn snijden, stoven met de niet gepelde garnalen, zestes van sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn toevoegen en gepelde tomaten.
  • 9
    - Ongeveer 20 minuutjes zachtjes laten koken, cutteren en doorzeven.1
  • 0
    - Afwerken met vers gehakte dragon1
  • 1 *Sla : 1
  • 2
    - in 4 snijden en aanstoven, kruiden met p + z1
  • 3 Afwerking : 1
  • 4
    - Canneloni op het bord, daarlangs de sla, saus rondom met de garnalen.

canneloni met ricotta kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept