Mozzarella met mosseltjes en pesto van basilicum

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de Solo en fruit de uien en de stoofselder zonder ze te laten kleuren.
  • 2 Voeg de tijm toe en blus met de wijn.
  • 3 Voeg de mosselen toe en bedek de pan met een deksel.
  • 4 Schud de mosselen geregeld om, zodat ze gelijkmatig gaar worden.
  • 5 Als de mosselen helemaal open zijn, zijn ze gaar.
  • 6 Neem de mosselen uit de schelp en leg ze apart.
  • 7 Mix de basilicum, knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een fijne pesto en breng op smaak met versgemalen peper.
  • 8 Meng de mosselen, gedroogde tomaat, mozzarella en pesto tot een luchtige salade.
  • 9 Leg ze op een klein bordje en werk ze af met de broodcroutons en de parmezaanschilfers.

Mozzarella met mosseltjes en pesto van basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept