Kabeljauw op vlaamse wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kabeljauwfilets in de Solo Vloeibaar.
  • 2 Halveer de zachtgekookte eieren en scheidt de lopende eierdooiers van het harde eiwit.
  • 3 Maak het eiwit fijn en hou apart.
  • 4 Kook de asperges 9 minuten gaar, dop ze af op een handdoek en snij de kopjes eraf.
  • 5 Snij vervolgens de rest van de asperges in dobbelsteentjes en meng ze met het eiwit.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Maak de groene saus door de dille (1 takje) en de olijfolie te mixen.
  • 8 De gele saus maak je door de eierdooiers te vermengen met een puntje nootmuskaat.
  • 9 Als de dooiers te dik zijn, kan je er een beetje lauw water bij doen (max. 30 °C). 1
  • 0 Serveer op een bord de kabeljauw en smeer het asperge-eiwitmengsel erop. 1
  • 1 Plaats de kopjes ernaast en werk af met een streepje van de groene en gele saus.

Kabeljauw op vlaamse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept