1 Snij wortel en prei in fijne kleine reepjes. Vermeng de maïsolie, soyasaus, suiker, koriander, gember en het limoensap. Kruid met peper en zout. Leg nadien de groentjes in deze marinade.
2 Kook de krieltjes gaar en vermeng ze met room en olijfolie . Druk door een kleine zeef zodat er een zachte mousseline ontstaat.
3 Snij de vastkokende aardappelen in gelijkmatige schijfjes, bak ze krokant in Solo en kruid met met peper en zout, tijm en rozemarijn.
4 Snij de truffel in dunne plekjes en leg ze met de gebakken aardappelenschijfjes over elkaar, kruid met grof zout en besprenkel met olijfolie.
5 Verdeel de vis in fijne plakjes en schik ze op keukenfolie, en leg daarop de groentjes op en rol strak op.
6 Zet 15 minuten koel weg, verdeel in stukken en verwijder de folie.
7 Leg er de aardappeltruffel op en trek een streep van de aardappelmousseline vermengd met de rest marinade van de groentjes en serveer.
Cannelloni van zeebaars met gekonfijte aardappel is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree