Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de visfond met de kruiden en de wijn en de cognac op zacht vuur inkoken en werk af met de light room
  • 2 Snij de kreeften rauw open en kruid met peper en zout. Bak ze even op een hoog vuur in olijfolie in een Tefalpan. Zet ze daarna 7 minuten in de oven op 170 °C.

Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische rijstsalade
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde soep met limoen
35 min
Bekijk recept
Gratin van oesters in een sabayon van champagne
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept