Gegrilde tarbot met tempura van paling

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar, giet af, voeg light room en olijfolie toe en wrijf door een fijne zeef. Breng dit op smaak met wasabi, limoensap en limoenschil.
  • 2 Maak de saus door de sjalotten met witte wijn te reduceren. Voeg de gevogelte- en visbouillonsen laat lichtjes reduceren. Voeg een klontje Solo toe. Verfris met limoensap en mix schuimig op.
  • 3 Schil de komkommer en breng op smaak met korianderblaadjes, azijn, een snuifje suiker en olijfolie.
  • 4 Maak het temporabeslag zoals aangegeven op de verpakking.
  • 5 Haal de paling door het beslag en frituur, breng op smaak met sesamzout en limoensap.
  • 6 Gril de tarbotfilets kort en kruid met peper en zout.
  • 7 Serveer zoals op de foto is aangeduid.

Gegrilde tarbot met tempura van paling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept