Cannelloni van tonijn gevuld met roerei

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los in een pannetje.
  • 2 Laat ze al roerend zachtjes op het vuur garen tot je een mooi niet te vast roerei krijgt. Laat afkoelen.
  • 3 Snij de bloemkool en de broccoli in ultrafijne stukjes.
  • 4 Hak de bieslook fijn.
  • 5 Meng de bloemkool, bieslook, broccoli en de zure room met het roerei en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 6 Leg de schijfjes tonijn één voor één op plasticfolie en vul ze met het roerei.
  • 7 Rol er kleine worstjes van die je stevig aandraait met de plasticfolie.
  • 8 Leg ze in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
  • 9 Voor de chutney: Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes 1
  • 0 Bak de blokjes appel zonder te kleurenin de Solo. 1
  • 1 Voeg de suiker en de gehakte gember toe en laat ze 10 minuten zachtjes stoven. 1
  • 2 Laat afkoelen en meng er op het laatste de gehakte koriander onder. 1
  • 3 Voor de vinaigrette: Meng de mayonaise de melk de light room en de sherry goed tot een lopend sausje en smaak af met peper en zout. 1
  • 4 Verwijder de folie van de worstjes. 1
  • 5 Schik twee worstjes per bord. 1
  • 6 Lepel er een beetje chutney naast en wat vinaigrette.

Cannelloni van tonijn gevuld met roerei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept