zalm in noordzeesaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Kook eerst de mosselen met de ajuin en de selder gaar,
  • 3 en doe ze uit de schelp.
  • 4 Giet het kookvocht van de mosselen door een neteldoek in een kom.
  • 5 Maak met de boter en de bloem een roux en voeg er een beetje van het kookvocht van de
  • 6 mosselen toe samen met de visbouillon tot ge de gewenste sausdikte hebt
  • 7 voeg er dan een beetje grijze garnaal, de reuze garnaal, een paar mosselen bij.
  • 8 Doe er beetje room bij en laat 20 min sudderen
  • 9 breng op smaak met de kruiden.1
  • 0 Als de saus klaar is nog wat room bijdoen1
  • 1 Bak de zalmfilet1
  • 2 Schik de zalm op een bord en giet er een beetje saus over.1
  • 3 Serveer met puree of kroketten

zalm in noordzeesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept