Gegrild kabeljauwhaasje met meloensaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal uit de meloen 32 kleine bolletjes die je apart houdt.
  • 2 Kook de rest van het meloenvruchtvlees gaar in de visbouillon.
  • 3 Voeg er de room aan toe en laat inkoken.
  • 4 Pureer en zeef, zodat je een gladde saus bekomt.
  • 5 Voeg er kerrie, cognac, pineau de charentes aan toe.
  • 6 Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  • 7 Werk het af met klontjes Solo.
  • 8 Wrijf de haasjes in met peper en zout.
  • 9 Verhit een grillpan en bak ze aan beide kanten 3 à 4 minuten. 1
  • 0 Schik ze nadien op de warme borden.1
  • 1 Nappeer de meloensaus langs de vis en verdeel de bieslooksprietjes en meloenbolletjes over het bord. 1
  • 2 Leg een paars viooltje bovenaan en werk het geheel af met kervel.

Gegrild kabeljauwhaasje met meloensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtentimbaaltje Met Meloensaus En Sorbetijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Meloen Met Garnalen En Gedroogde Ham
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kletskop met meloen
0 min
Bekijk recept
Perenbavarois met meloen
0 min
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept