Zoek
Gegrild kabeljauwhaasje met meloensaus
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 meloen
0.25 l visbouillon
0.25 l room
kerriepoeder
scheutje cognac
scheutje pineau des Charentes
peper en zout
koude Solo
600 g kabeljauwhaasje
bieslook
kervelblaadjes
Bereiding
1
Haal uit de meloen 32 kleine bolletjes die je apart houdt.
2
Kook de rest van het meloenvruchtvlees gaar in de visbouillon.
3
Voeg er de room aan toe en laat inkoken.
4
Pureer en zeef, zodat je een gladde saus bekomt.
5
Voeg er kerrie, cognac, pineau de charentes aan toe.
6
Breng het geheel op smaak met peper en zout.
7
Werk het af met klontjes Solo.
8
Wrijf de haasjes in met peper en zout.
9
Verhit een grillpan en bak ze aan beide kanten 3 à 4 minuten. 1
0
Schik ze nadien op de warme borden.1
1
Nappeer de meloensaus langs de vis en verdeel de bieslooksprietjes en meloenbolletjes over het bord. 1
2
Leg een paars viooltje bovenaan en werk het geheel af met kervel.
Gegrild kabeljauwhaasje met meloensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vruchtentimbaaltje Met Meloensaus En Sorbetijs
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Meloen Met Garnalen En Gedroogde Ham
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kletskop met meloen
0 min
Bekijk recept
Perenbavarois met meloen
0 min
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept