Kabeljauwfilet met gebakken venkel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eieren hard koken (10 min), pellen en pletten met een vork. Kruiden met peper&zout en nootmuskaat en mengen met de fijngehakte peterselie en een weinig olijfolie.
  • 2 Reinig de venkel en snij in ronde schijven van
  • 15 cm.
  • 3 Schik de kabeljauwfilets in een kom, kruiden met peper&zout en leg op iedere filet een schijfje citroen. Dek af met plasticfolie en garen in de microgolfoven op 600 w.
  • 4 Bak de venkelschijven in olijfolie en kruid met peper&zout.
  • 5 De kabeljauwfilet en de venkelschijf op een warm bord leggen en bestooi de kabeljauw met de eimimosa. Serveren met gekookte aardappelen

Kabeljauwfilet met gebakken venkel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept