Zoek
papilotte van kabeljauw met ganda ham
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sneden gandaham
2 prei
4 wortels
4 150 gr kabeljauwfilet
1 glaasje sherry
4 blaadjes basilicum
4 takjes rozemarijn
vers gemalen peper
zout
Bereiding
1
Droog eerst de Ganda ham in een oven op zo’n 100°C
2
Snij de wortels en prei in lange staafjes (julienne)
3
Bak de groentjes even aan in wat olie en kruiden met peper en zout.
4
Leg 4 gelijke hoopjes op bakpapier of alu folie.
5
Rol de rozemarijn in de basilicum en steek die in de vis.
6
Schik de vis op de groentjes, kruiden en overgieten met wat Sherry.
7
De papilotte goed dicht maken (zodat er geen stoom uit kan)
8
In een hete(voorverwarmde) oven zo’n 10 tot 15 min laten stomen.
9
Open de papillottes en leg het sneetje gedroogde ham op de vis.1
0
Serveren met aardappeltjes of puree of groene boontjes.1
1
Je kan ook zalm of een andere vaste vis gebruiken
papilotte van kabeljauw met ganda ham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
tarbot en papilotte
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm en papilotte
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept