papilotte van kabeljauw met ganda ham

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Droog eerst de Ganda ham in een oven op zo’n 100°C
  • 2 Snij de wortels en prei in lange staafjes (julienne)
  • 3 Bak de groentjes even aan in wat olie en kruiden met peper en zout.
  • 4 Leg 4 gelijke hoopjes op bakpapier of alu folie.
  • 5 Rol de rozemarijn in de basilicum en steek die in de vis.
  • 6 Schik de vis op de groentjes, kruiden en overgieten met wat Sherry.
  • 7 De papilotte goed dicht maken (zodat er geen stoom uit kan)
  • 8 In een hete(voorverwarmde) oven zo’n 10 tot 15 min laten stomen.
  • 9 Open de papillottes en leg het sneetje gedroogde ham op de vis.1
  • 0 Serveren met aardappeltjes of puree of groene boontjes.1
  • 1 Je kan ook zalm of een andere vaste vis gebruiken

papilotte van kabeljauw met ganda ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

tarbot en papilotte
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm en papilotte
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept