Zoek
Pladijsfilets met hanenkammen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g hanenkammen (girollen)
1 sjalot
Solo
1 dl droge vermout
2.5 dl room
peper en zout
8 pladijsfilets
1 eetlepel gehakte peterselie
Bereiding
1
Reinig de hanenkammen, hou enkele kleine exemplaren apart en snij de rest in stukjes.
2
Pel en snipper de sjalot.
3
Stoof de snippers glazig in wat Solo.
4
Voeg de champignonstukjes toe, laat al roerend even meebakken.
5
Overgiet met de vermout en laat wat inkoken.
6
Voeg de room toe en laat inkoken tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
7
Plooi intussen de pladijsfilets in drie, velkant naar binnen.
8
Bak ze gaar in Solo.
9
Bak snel de overige hanenkammen in wat Solo.1
0
Leg de pladijsfilets op warme borden, omring met de saus en werk af met gehakte peterselie en de gebakken paddestoelen.
Pladijsfilets met hanenkammen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hanenkammen in papillot
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoentaart met hanenkammen en eekhoorntjesbrood
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van cantharellen en aardpeer met salie
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van cantharellen en aardpeer
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fishsticks van pladijsfilets
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilets met kruidenmayo
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde pladijsfilets met snijbiet en garnalensaus
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Pladijsfilets Met Snijbiet En Garnalensaus Met Jen
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept