4 Leg de diepgevroren visrolletjes op een rooster naast elkaar en stoom ze afgedekt gaar boven 1 Liter visbouillon gedurende 10 à 15 min
5 De gaartijd is afhankelijk van de dikte van de rolletjes. Kruid ze lichtjes met peper en zout
6 Verwarm de krab in de microgolfoven of laat enkele min meestomen boven de visbouillon
7 Giet de kreeftensoep in een kookpan. Leng aan met het vocht uit het blik krab en 2 eetl room.
8 Verwarm deze mengeling op een zacht vuurtje al roerend. Als de saus te dik wordt, kan u er enkele lepels water bijvoegen.
9 Ondertussen kookt u de pasta gedurende 3 à 4 min in 4 L lichtgezouten water.1
0 Verwarm de rest van de room in een kookpot en laat er de spinazie in ontdooien. Meng goed en laat enkele min warmen op een zacht vuurtje.1
1 Giet de pasta af en meng met de spinaziecreme1
2 Afwerking1
3 Verwarm op voorhand 4 grote borden. Schik de tagliatelle in het midden van elk bord. Lepel er de kreeftensaus rond en leg 3 hondstongrolltetjes op het bedje van tagliatelle.1
4 Garneer met enkele stukjes krab en strooi de overblijvende krabsnippers over de saus
Tagliatelle met tongzalmrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen