Gestoomde Chinese koolrolletjes

8
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de rauwe zalmfilet met het krabvlees, gember en het eiwit, breng op smaak met zout en zet het in de koelkast. Snij het preiblad in lange dunne slierten en blancheer ze met de koolbladeren tot ze gemakkelijk plooien. Verdeel de vulling over de koolbladeren en rol deze strak op, vouw daarvoor de zijkanten naar binnen en bind ze vast met de preilinten. Stoom de rolletjes in 10 minuten gaar in de stomer of Chinees stoommandje en serveer ze met zoete chilisaus.
  • 2 Andere vullingen :
  • 3 -Kippengehakt met knoflook, vissaus en pijpajuintjes
  • 4 -Zalm met roomkaas en garnalen
  • 5 -Rijstnoedels met sojascheuten, tofu, gember, knoflook en wat citroensap

Gestoomde Chinese koolrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrolletjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrolletjes met spicy gehakt
30 min-
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept