Zoek
Kabeljauw met korianderpesto
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl Bertolli extra vergine
3 bosjes koriander
2 tenen knoflook
zwarte peper
3 eetlepels pijnboompitten
600 g kabeljauwfilets
150 gr gerapste parmezaanse kaas
zout en peper
2 eetlepels Solo
Bereiding
1
Was en droog de koriander.
2
Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenrobot en pureer tot een pesto.
3
Kruid de vis met zout en peper.
4
Laat wat Solo smelten in een pan en bak de vis goudbruin aan beide kanten.
5
Giet de saus over de vis en dien onmiddellijk op.
Kabeljauw met korianderpesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept