Blini's met verse zalm, camembert

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
  • 2 Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
  • 3 Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
  • 4 Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  • 5 Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
  • 6 Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.

Blini's met verse zalm, camembert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept