Zoek
scampi's met asperges en kerrie
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20a30 scampis
300gr witte asperges ( eventueel diepvries )
165ml kokosmelk
1/4 visbouillonblokje
1eetlepel solo
1 eetlepel kerrie
1/4 vers potje bieslook
3 takjes koriander
peper en zout
sausbinder
Bereiding
1
scampis pellen en darmkanaal eruithalen
2
koriander en bieslook fijnsnipperen
3
asperges in 3 a 4 stukken snijden
4
boter smelten in kookpan en de asperges erin toevoegen
5
roeren kokosmelk toevoegen en de kerrie
6
op smaak brengen met peper en zout en het 1/4 visbouillon blokje
7
onafgedekt laten sudderen gedurende een 8 tal minuten
8
scampis toevoegen en delikaat omroeren
9
zachtjes laten verder sudderen gedurende een 5 tl minuten1
0
eventueel saus binden1
1
de gesnipperde bieslook en koriander toevoegen1
2
Afwerken met grof gehakte koriander en eventueel een broodje erbij serveren
scampi's met asperges en kerrie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept