Zeeduivel met safraan

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de solo in een pannetje, niet laten bruinen en voeg bloem toe, meng tot een roux, laat afkoelen. Week de safraan 10 minuten in 1 eetlepel witte wijn. Doe dit in een sauspan met de resterende witte wijn, de vermouth en de visfond. Breng aan de kook en laat indikken door er vervolgens wat roux aan toe te voegen. Voeg de room toe en laat de saus opwarmen, niet meer koken. Breng op smaak met pezo. Blancheer de spinazie. Maak er een bedje van in een beboterde ovenschotel en schik de vis er bovenop. Giet de saus erover en bestrooi met de gemalen kaas en wat koude boter. Laat 30 min garen in een voorverwarmde oven van 180°. Serveer met aardappelpuree.

Zeeduivel met safraan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse ovenschotel met garnalen
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Heerlijke Verse Garnalen, Tomaten En Safraan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEBRAAD VAN LAMSMANCHETTES MET SAFRAAN
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept