Op vel gebakken snoekbaars met Maaslandse kruiden

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de waterkers en hak fijn. Bereid van de aardappelen en klassieke smeuïge puree. Voeg de waterkers bij de puree samen met 3 à 4 lepels licht opgeklopte room. Kruiden naar eigen smaak met pezo en nootmuskaat.
  • 2 Kook of stoom de bloemkool in kleine roosjes gaar en bak nadien in olijfolie, kruid met pezo.
  • 3 Kruid de snoekbaars aan beide zijde met het Maaslands kruidenzout en bak in olijfolie, eerst mooi bruin op de velkant, daarna de andere kant.
  • 4 Serveer met de bloemkool en de aarappel/waterkersmousseline.

Op vel gebakken snoekbaars met Maaslandse kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept