Zalmfilet in papillotte

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak voor elke zalmfiten van aluminiumfolie een bootje en giet daarin 2 à 3 centiliter witte wijn. Leg daarin de zalmfilet. Snijd de groenten in julienne en de champignons in schijfjes. Voeg naar eigen smaak groenten toe aan de zalm. Kruid het geheel naar eigen smaak met pezo. Voeg enkele lepels boursin toe en een klein klontje koude boter. Sluit de papillotte goed en zet gedurende +/- 20 min in een voorverwarmde oven van 180°. Serveer dit gerecht met pasta: farfalle of fusilli of perline of tortiglione of....

Zalmfilet in papillotte is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolpakketje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw en papillotte
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept