Zoek
Victoriabaarsfilets met citroensaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g victoriabaarsfilets
4 eetlepels citroensap
zout, peper
4 eetlepels Bertolli extra vergine
8 kerstomaten, in vier gesneden
2 eetlepels basilicum, versnipperd
2 eetlepels koriander, fijngehakt
Bereiding
1
Maak de visfilets schoon onder stromend water en dep ze droog.
2
Giet water in een stoomkoker.
3
Doe de visfilets in het mandje. Dek af en breng aan de kook.
4
Laat 5 minuten koken zodra er stoom gevormd wordt. De vis is klaar als het visvlees mooi wit is.
5
Bereid ondertussen de citroensaus door het citroensap met het zout, de peper en de olijfolie te mengen.
6
Schik de visfilets op de borden en giet er de citroensaus over.
7
Werk af met kwartjes kerstomaten, basilicum en gehakte koriander.
Victoriabaarsfilets met citroensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilet met salsa verde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets met witte wijn
0 min
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets in tomaat
0 min
Bekijk recept