Pasta di mare

2
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Stoof de ui fijngesneden en de in blokjes gesneden paprika aan in de olie. Blus met de bouillon.
  • 3 Doe de zeevruchtenmix + tomatenblokjes erbij en laat doorwarmen
  • 4 Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout
  • 5 Werk af met handje vol (diepvries) kervel
  • 6 Vermeng de pasta en dien op

Pasta di mare is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept