1 1:Snijd dunne plakjes verse zalm.Snijd ze niet dikker dan gerookte zalm.
2 Kruid je bord met peper en zout en leg er de fijne plakjes zalm op.
3 2:Kruid de zalm ook met peper en zout aan de bovenkant.Als je de zalm niet
4 direct marineert ,bedek je hem met plasticfolie.Anders gaat hij onmiddellijk verkleuren
5 en uitdrogen.
6 3:Voor de vinaigrette meng je de honing met de azijn en het limoensap.Voeg dan voorzichtig de olie toe zodat je een koude binding krijgt . Als je de olie er te snel bijdoet,krijg je een geschifte vinaigrette.Die is allicht ook lekker maar oogt minder mooi
7 4:Giet de vinaigrette over de zalm.Dit overgieten mag je maximaal 1uur van tevoren doen .
8 Als je je zalm liever nog wat rauw hebt,dan kun je het beste vlak voor het opdienen marineren.
9 5:Bestrooi vlak voor het serveren met dille .De dille kan ook in de vinaigrette