2 Was de koolvisfilet en dep droog. Kruid met peper en weinig zout.
3 Smeer een ovenschaal in met de vloeibare solo en leg daarin de visfilets, beleg de visfilets met de panade. Voeg de visfumet toen en zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 220°. Laat een tiental minuten garen in de oven, totdat er zich een bruin korstje vormt op de vis.
4 Schik de visfilet op voorverwarmde borden en serveer met blokjes gekookte aardappelen en gestoofde bleekselder of met gestoofd witloof.
5 Tip: Je kan de vis ook eerst even voorbakken in een hete pan met olie, dan de panade er op aanbrengen en even onder een grill zetten totdat er een bruin korstje is, dan heeft u geen visfumet nodig.
6 Je kan de koolvisfilet ook vervangen door: Kabeljauw, zalm, zeebaars, schelvis, zalmforel, tilapia, snoekbaars Groenlandse heilbot, leng, heek, nijlbaars, heilbot, pangasius, steenbolk, pollak........