Ceviche

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de Sint-jakobsschelpen zonder het koraal in flinterdunne plakjes. Was de limoen en snij er flinterdunne zestes, dunne sliertjes, van. Pers de limoen en de halve citroen uit en schenk over het schelpdiervlees. Laat een half uur in de koelkast marineren. Zorg dat alles onder staat. Na het marineren is het vlees gaar en van doorschijnend nu wit geworden. Schik de plakjes Sint-jakobsschelp op een bord. Druppel er wat van de marinade over. Bestrooi met wat zout en versgemalen zwarte peper. Garneer met de zestes limoen, wat blaadjes koriander en een paar druppeltjes sojasaus.

Ceviche is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept