Koolvisfilet met panade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten onder mekaar voor de panade.
  • 2 Was de koolvisfilets en dep droog, kruid met peper en weinig zout.
  • 3 Strijk de panade over de koolvisfilets en leg deze in een ovenschotel die u heeft ingevet met vloeibare solo. Voeg de visfumet toe en zet de schaal in een voorverwarmde oven met grill van 220° gedurende +/- 8 minuten, er moet een mooi bruin korstje van de panade zijn.
  • 4 Serveer met gestoofde bleekselder of gestoofd witloof en aardappelpuree.
  • 5 Tip: u kunt de vis ook eerst aankleuren in hete olie, als de vis bijna gaar is bestrijken met de panade en dan even onder een hete grill. Dan heeft u geen visfumet nodig.
  • 6 Alternatieve vis: zalm, kabeljauw, griet, heilbot, zeebaars, schelvis, pollak, tilapia, snoekbaars, stennbolk, heek, pangasius..

Koolvisfilet met panade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panade [soort Dikke Soep]van Langzaam Gegaarde Uien Met Gruy
20-30 min -
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept