Zalmtartaar met verse kruiden

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm met een goedgeslepen mes grof in kleine blokjes.
  • 2 Verwijder de steeltjes van de kruiden, was ze onder koud water en zwier ze snel droog. Hak ze fijn.
  • 3 Hak de helft van de knolselderij, de wortels en de prei en voeg ze samen met het zout, de peper, een scheutje olijfolie en het citroensap toe aan de zalm.
  • 4 Snij de resterende groenten in julienne en bak ze eventjes in Solo Frituurvet tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
  • 5 Meng de yoghurt, het zout, de peper, de olijfolie en de azijn tot een gladde dressing.
  • 6 Schik de zalmtartaar in een dresseerring op bordjes en druk wat aan. Werk af met de gefrituurde groentestaafjes en de yoghurtvinaigrette.

Zalmtartaar met verse kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept