Zoek
Gambas al ajillo (garnalen in knoflook)
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram kleine, rauwe garnalen
2 teentjes knoflook (in dunne plakjes)
3 stuks kleine rode pepertjes (in kleine reepjes gesneden)
3 el olijfolie
zout
Bereiding
1
Pel de garnalen (laat staart intact) en verwijder het darmkanaal.
2
Dep de garnalen droog met keukenpapier
3
Verhit de olie in een pan.
4
Bak de knoflook, pepertjes, garnalen en zout al roerend 2 tot 3 minuten op een matig vuur. Dit tot de garnalen roze zijn.
Gambas al ajillo (garnalen in knoflook) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept