Rode tonijnsteak met Trappist van Rochefort

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De tonijnsteaks braden in een braadpan tot het hart van de tonijn nog rood is, uit de pan halen en warm houden.
  • 2 Het overtollige vet uit de pan verwijderen
  • 3 Het aanbaksel blusssen met de Trappist van Rocherfort
  • 4 Voeg er de kalfsfonds bij, laten inkoken en van het vuur af met de hoeveboter opkloppen tot een stevige saus.
  • 5 Maak met de rietsuiker en wat water een siroop.
  • 6 Snij de rabarber in staafjes en karameliseer deze in de rietsuikersiroop
  • 7 Serveer het recept met cressonnette en gebakken aardappelpartjes.
  • 8 Te drinken met een Trappist van Rochefort (natuurlijk!), of voor de wijnliefhebbers met een glas Saumur Champigny

Rode tonijnsteak met Trappist van Rochefort is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata, witloof met Rochefort in de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip In Rochefort-roomsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswang met speculaas
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met groene asperges en gerookte zalm
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept