Zoek
Zalmbonbons met mascarponevruchtenvulling
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 mango
50 gr suiker
100 gr bosbessenjam
400 gr mascarpone
10 plakjes gerookte zalm
75 gr jonge sla
4 takjes dille
Bereiding
1
Voorbereiding
2
Halveer de mango,verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in stukjes.
3
Verwarm in een steelpanetje een klein bodempje water,voeg de suiker toe en de helft van
4
de mango. Laat dit 15 min zachtjes koken.
5
Pureer dit in een blender tot alle stukjes verdwenen zijn en zet de puree in de koelkast.
6
Meng ondertussen 1/3 van de maskarpone met de bessenjam .Haal de mangopuree
7
uit de koelkast en vermeng deze met de overgebleven mascarpone tot een glad geheel.
8
bereiding
9
Leg een half sneetje zalm open en doe er een koffielepel mascarpone mengeling op 1
0
en rol mooi op .Doe dit met al de zalm en wissel af van mengeling.1
1
Serveer dit in een lepel met onderaan wat sla en bovenop wat dille.1
2
zet ze wel in de koelkast tot bebruik.
Zalmbonbons met mascarponevruchtenvulling is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmpralines
Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmbonbon
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept